logo Passie voor je BuurtWe laten de bestuursleden en sympathisanten van onze lokale afdelingen ervaringen uitwisselen en belichten de werking van het Rodenbachfonds. Klik hier voor meer info!

NeroWe maken er kennis met kleurrijke figuren zoals Tsjeef met de kleppe, Jean-Marie Kiekepuut, de Roste Wasser en vele anderen. Klik hier voor meer info!

privacyDat kopt 'Het Belang van Limburg' vandaag. Vanaf 25 mei treedt de nieuwe, Europese privacywetgeving in werking die geldt voor iedereen die persoonsgegevens verzamelt en bewaart. Sportclubs, jeugdbewegingen en andere verenigingen zijn er niet op voorbereid, zo blijkt uit een rondvraag. De meesten zijn er nog altijd niet mee bezig. Lees hier het interessante overzichtsartikel en contacteer ons indien u vragen hebt.

Nekka 2018Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april zal Nekka vzw voor zijn 25ste verjaardag opnieuw voor een verrassende maar ongelooflijke editie zorgen! Nekka staat voor: ‘Nederlandstalige Kleinkunst Antwerpen’.

cultuurcontentementSteden en gemeenten moeten zorgen voor meer begeleiding en minder regulitis, beter communiceren over cultuur, meer betaalbare infrastructuur voorzien en meer durven experimenteren op cultureel vlak. Dat zijn in een notendop de belangrijkste conclusies van de burgerbevraging CultuurContentement, een initiatief van o.a. De Federatie. Klik hier voor meer info!