vrijwilliger tsmiskeDe lokale afdelingen zijn de ruggengraat van het Rodenbachfonds. Daarom boden we de afgelopen jaren onze afdelingsverantwoordelijken de mogelijkheid om tijdens de ‘Week van de Vrijwilliger’ enkele vrijwilligers, die binnen hun vereniging actief zijn, “in de bloemetjes te zetten”.

 

We gaven hen enkele zakjes met bloemenzaadjes, die ze aan hun lokale vrijwilligers konden schenken. Op onze ‘Passie voor je buurt(t)’-postkaarten konden ze een persoonlijke boodschap schrijven. We riepen hen uiteraard ook op om zeker een zakje voor zichzelf te houden: op die manier wilden wij hun inzet waarderen!

Vorig jaar hebben we dat aanbod uitgebreid naar al onze sympathisanten en gingen we nog een stap verder door vrijwilligers een plantje aan te bieden. Dat deden we tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van onze lokale afdeling ’t Smiske uit Asse.

Dit jaar gaan we op dat elan verder. We willen per provincie in één gemeente/stad - in samenwerking met een lokale afdeling - de vrijwilligers van een lokale afdeling OF organisatie of vereniging, die in de buurt verdienstelijk werk leveren, honoreren. Op een moment naar keuze, tussen zaterdag 3 maart en zaterdag 11 maart 2018, bezoeken we die vrijwilligers en bieden we hen een plantje aan.

Contacteer ons als ook u aan die actie wil deelnemen!